Автоматизована інформаційна система СТО - Сердюк, Аліна Олегівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі було розроблено автоматизовану інформаційну систему для станції технічного обслуговування. Розроблено проект інформаційної системи з врахуванням всіх стадій проектування: інфологічного та даталогічного проектування, нормалізації даних та фізичного проектування. Розроблено інтерфейс додатка, описані деякі основні запити і головні форми – "Робота з клієнтами", "Оформлення замовлення", "Послуги"
Keywords: станція технічного обслуговування; база даних; запит; системи управління базами даних; інформаційна система