Дослiдження експлутацiйних властивостей електричних транспортних засобiв - Ромашов, Ростислав Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ходi дипломної роботи вирішено такі завдання: досліджено розвиток ЕТЗ; виконано аналіз інфраструктури та ринку ЕТЗ у світі та в Україні; обґрунтувати вибір тягової акумуляторної батареї; розроблено математичну модель механічної системи ЕТЗ; досліджено ефективність електричної трансмісії; виконано порівняльний аналіз ТО ЕТЗ і автомобіля з традиційним приводом.
Keywords: АВТОМОБIЛЬ; УТИЛIЗАЦIЯ АКБ; ЕЛЕКТРИЧНИЙ ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСIБ; РОЗВИТОК ЕТЗ; ТЯГОВА БАТАРЕЯ; ЕЛЕКТРИЧНА ТРАНСМIСIЯ