Вплив завантаженості гібридного транспортного засобу на дальність пробігу на електричній тязі - Борисенко, А. О.; Borysenko, А. О (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2015)
В роботі запропонований метод розрахунку пробігу гібридного транспортного засобу на електричній тязі в залежності від завантаженості та умов експлуатації. Моделювання проведено на прикладі гібридного концепту ЗАЗ Ланос Пікап. Підвищення маси автомобіля зі спорядженої (1120 кг) до повної (1595 кг) знижує дальність пробігу на електроприводі на 28 % при любих умовах експлуатації.
Влияние загруженности гибридных транспортных средств на дальность пробега на электрической тяге
Influence uploading hybrid vehicles on running distance electrically driven
Keywords: гібридний транспортний засіб; завантаженість; дальність пробігу; електропривод; енергоємність; умови експлуатації; гибридное транспортное средство; загруженность; дальность пробега; электропривод; энергоемкость; условия эксплуатации; hybrid vehicle; uploading; running distance; power; energy intensity; operating conditions; 629.3, 504