Дослідження сучасних методів геодезичного забезпечення кадастрових робіт на території Вугледарської міської ОТГ Донецької області - Маловажний, Руслан Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуто теоретико-методичні засади формування та функціонування геоінформаційних систем, проаналізовано містобудівну цінність території населеного пункту, досліджено сучасні методи геодезичного забезпечення кадастрових робіт на території Вугледарської міської ОТГ Донецької області.
Keywords: геоінформаційні системи; земельний кадастр; геодезичне забезпечення; аналіз території; геодезичні дані