Модернізація легкого трактору потужністю 22 кВт - Пелех, Федір Федорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У пропонованому дипломній роботі спроектований снігоочисник, який може бути використаний для роботи в умовах населених пунктів та за його межами. Робочий орган снігоочисника – фрезерно-роторний. Як базова машина вибраний легкий трактор ТЛ-30. У дипломній роботі виконані розрахунок основних параметрів робочого устаткування, тяговий розрахунок, розрахунок балансу потужності.
Keywords: снігоочисник; робоче обладнання; фрезерно-роторний; механізм підвіски робочого обладнання