Інженерно-геодезичні вишукування під розподіл прибудинкових територій житлового комплексу м. Олександрія Кіровоградської області - Волошин, Євгеній Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Кваліфікаційна робота складається зі вступу, шести розділів, висновку, переліку посилань і трьох додатків. В першому розділі розглянуте нормативно-правове забезпечення вишукувальних робіт, закони України, постанови кабінету міністрів, накази та роз'яснення Центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів, мета і завдання роботи. В другому розділі розглянута топографо-геодезична вивченість об’єкта робіт. В третьому розділі розглянута земельно-кадастрова інформація. В четвертому розділі розглянуті інженерно-геодезичні вишукування щодо формування та розподілу прибудинкових територій, існуюча організація території, принципи, методи та правила розподілу, проектні рішення. В п’ятому розділі розглянута геодезичні роботи при перенесенні проекту в натуру, загальні питання, геодезичні мережі згущення та знімальні геодезичні мережі. В шостому розділі розглянуте техніко-економічне обґрунтування робіт.
Keywords: інженерно-геодезичні вишукування; розподіл прибудинкових територій; житловий комплекс