Вибір раціональної схеми доставки сільськогосподарської продукції в межах України - Діденко, Філіпп Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто науково-прикладну задачу підвищення ефективності транспортно-технологічних схем доставки сільськогосподарської продукції в межах України. По побудованій моделі розраховано контрольний приклад доставки сільськогосподарської продукції в межах України і отриманий екномічний ефект щодо скорочення витрат.
Keywords: сільськогосподарська продукція; транспортно-технологічна схема; витрати; економічна ефективність; схема доставки