ПРО ДЕЯКІ ПРОБЛЕМНІ ПИТАННЯ УПРАВЛІННЯ ОХОРОНОЮ ПРАЦІ - Малько, О. Д.; Ковжога, С. О.; Полєжаєв, А. М.; Малько, А. Д.; Ковжога, С. А.; Полежаев, А. Н.; Malko, A.; Kovzhoga, S.; Polezhaev, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Відзначено коло проблем управління охороною праці: послаблення контролю за технікою безпеки, руйнування галузевої системи управління, послаблення контролю за виробничою дисципліною, допуском працівників, неналежне ставлення держави і власників підприємств до вимог охорони праці.
О НЕКОТОРЫХ ПРОБЛЕМНЫХ ВОПРОСАХ УПРАВЛЕНИЯ ОХРАНОЙ ТРУДА
SOME PROBLEM ISSUES OF LABOR PROTECTION MANAGEMENT
Keywords: охорона праці; промислова безпека; нормативно-правова база; трудове право; безпечні умови праці; державний нагляд за охороною праці; нещасний випадок; охрана труда; промышленная безопасность; нормативно-правовая база; трудовое право; безопасные условия труда; государственный надзор за охраной труда; несчастный случай; labour protection; industrial safety; standard and legal base; labour law; safe working conditions; state supervision of labour protection; accident; 331.45 (075.8)