Проект міської СТО з розробкою дільниці з ремонту газобалонного обладнання - Федоряка, Всеволод Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження - станція технічного обслуговування автомобілів. Мета дослідження - виконання теоретичних розрахунків показників функціонування СТО. У межах кваліфікаційної роботи була спроєктована станція технічного обслуговування, яка включає спеціалізовану зону для ремонту газобалонного обладнання. Визначено обсяг робіт, проведено розрахунок необхідної кількості працівників, виробничих ділянок та площ службових і виробничих приміщень. Розроблено технологічні інструкції з технічного обслуговування та діагностики газобалонного обладнання четвертого покоління. Також проведено аналіз необхідного обладнання та розроблено заходи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в зоні ремонту ГБО.
Keywords: дільниця гбо; технічне обслуговування; газові форсунки; газовий балон; газобалонне обладнання; станція технічного обслуговування; газовий редуктор