Експериментальне дослідження механічних втрат у мікролітражному чотиритактному двигуні - Абрамчук, Ф. І.; Кузьменко, А. П.; Abramchuk, F.; Kuzmenko, A.; Абрамчук, Ф.; Кузьменко, А. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Наведено результати експериментального дослідження механічних втрат мікролітражного чотиритактного двигуна HONDA GX25 методом прокручування електродвигуном постійного струму ЕД-25. Наведено методику експериментального дослідження та описання моторного стенда. Запропоновано емпіричну залежність для визначення середнього тиску механічних втрат.
Experimental research of mechanical losses in a small four-stroke engine
Экспериментальное исследование механических потерь в микролитражном четырехтактном двигателе
Keywords: мікролітражний двигун; механічні втрати; чотиритактний двигун; експериментальне дослідження; small-displacement engine; mechanical losses; four-stroke engine; experimental study; микролитражный двигатель; механические потери; четырехтактный двигатель; экспериментальное исследование; 621.434:531.43; 10.30977/АТ.2219-8342.2019.45.0.5