Спосiб одержання газотермiчного покриття - Лузан, Сергiй Олексiйович (My University, 2011)
Спосіб одержання газотермічного покриття, що включає попередню механічну обробку поверхні деталі й напилювання порошкового матеріалу газовим струменем, який відрізняється тим, що вібраційну обробку деталі здійснюють після напилення покриття порушенням в ньому повздовжніх коливань частотою 5-5000 Гц і амплітудою деформації (0,6-3,2).10-4, та виконують її протягом 3-4 хвилин.
Keywords: машинобудування