Удосконалення системи перевезення товарів ТОВ «МОРО УКРАЇНА» - Гринь, Юрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Робота направлена на пошук методів з удосконалення системи перевезення товарів для мережі магазинів товариства. В результаті роботи розроблено раціональну систему перевезення товарів по мережі магазинів ТОВ «МОРО УКРАЇНА», поведено порівняння показників роботи поточних маршрутів перевезення та розроблених за обраною методикою. Порівнння свідчить про зменшення загального пробігу автомобіля на 39 % та зменшенню транспортних витрат на 41% за проаналізований період.
Keywords: розвізні маршрути; виграш пробігу; тарно-штучні вантажі; рухомий склад; транспортні витрати