Контактний вимiрювач площi - Корюк, Володимир Павлович (My University, 2014)
Контактний вимірювач площі, що складається із гнучкої пластини з вбудованим в її центральній площі чутливим датчиком, який відрізняється тим, що як гнучка пластина з тензодатчиком використовується серія рівномірно розподілених на гнучкий смузі металевих контактних датчиків, з'єднаних з корпусом за допомогою багатожильного дроту, по якому сигнал поступає до розташованого у корпусі мікрокомп'ютера, звідки отримані значення передаються на екран монітору.
Keywords: математика