Проект станції технічного обслуговування автомобілів в обласному місті України - Кукуруза, Микита Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Виконана розробка технологічного комплексу на базі ефективних засобів обслуговування та діагностики автомобіля. Основні завдання: розрахунок технологічного комплексу для обласного міста України з обслуговування і діагностики легкових автомобілів; дослідження технологічних процесів з діагностики, обслуговування та ремонту автомобіля; аналіз безпеки та життєдіяльності за профілем виробництва. В роботі виконано технологічний розрахунок ремонтно-технологічного комплексу середньої потужності, з невеликою кількістю робочих постів, обладнаних сучасними приладами для обслуговування, ремонту та діагностики легкових автомобілів.
Keywords: автомобіль; обслуговування; ремонт; діагностика; технологія; обладнання