Структурно-фазовий стан і трибологічні властивості наплавленого самофлюсувального сплаву ПГ-10Н-01, модифікованого матеріалом, що містить бор - Лузан, А. С.; Luzan, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
У роботі наведено результати дослідження мікроструктури, фазового складу та зносостійкості наплавлених покриттів на основі сплаву ПГ-10Н-01, модифікованих розробленим композиційним матеріалом, що містить диборид титану, борид нікелю, оксид титану та заліза.
Структурно-фазовое состояние и трибологические свойства наплавленного самофлюсующегося сплава ПГ-10Н-01, модифицированного борсодержащим материалом
Structural-phase state and tribological properties of the foamed self-fluxable alloy PG-10N-01 modified by the borated material
Keywords: композиційний матеріал; СВС-процес; бориди; зносостійкість; наплавлення; структура; фазовий склад; композиционный материал; СВС-процесс; бориды; износостойкость; наплавка; структура; фазовый состав; composite material; SHS process; borides; wear resistance; surfacing; structure; phase composition; 621.793.7; 10.30977/BUL.2219-5548.2020.88.1.102