Модель оцінки якості передачі даних в мережах промислового інтернету речей - Ніщеретов, Дмитро (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми оцінки якості передачі даних в мережах IIoT; проведено аналіз характеристик передачі даних в мережах IIoT, що впливають на якість передачі даних; проведено аналіз методів оцінки якості передачі даних в мережах IIoT; розроблено модель оцінки якості передачі даних в мережах IIoT з використанням нечітких множин; проведено аналіз основних функцій програмних засобів, які використовуються для розробки систем нечіткого висновку; обрано програмний засіб для реалізації системи нечіткого висновку оцінки якості передачі даних в мережах IIoT; наведені приклади оцінки якості передачі даних в мережах IIoT.
Keywords: мамдані; нечітка логіка; оцінка; передача даних; промисловий інтернет речей; система нечіткого висновку; функції приналежності