Вплив стану поверхні на деформаційну поведінку виробів та покращення штампованості автолистового прокату - Дощечкіна, І. В.; Татаркіна, І. С.; Озарків, В. В.; Дощечкина, И. В.; Татаркина, И. С.; Озаркив, В. В.; Doschechkina, І. V.; Tatarkina, І. S.; Ozarkiv, V. V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2018)
Проаналізовано вплив різних способів поверхневої обробки на поведінку виробів при розтяганні та їх механічні властивості. Запропоновано новий спосіб підвищення технологічної пластичності та покращення штампування холоднокатаних автолистових сталей.
Влияние состояния поверхности на деформационное поведение изделий и улучшение штампуемости автолистового проката
Influence of the state of the surface on the deformation behavior of products and improvement of auto sheet products formability
Keywords: поверхня; цементація; азотування; іонне бомбардування; деформація розтягуванням; міцність; корпоративная социальная ответственность; штампованість; поверхность; цементация; азотирование; ионная бомбардировка; деформация растяжением; прочность; пластичность; штампуемость; surface; cementation; nitriding; ion bombardment; tensile deformation; strength; ductility; stampability; 669.017:621.73