Розробка програмного комплексу обліку фінансових і робочих процесів автомобільних сервісних центрів - Іващенко, Микита Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуті особливості роботи автомобільних сервісних центрів, проведений порівняльний аналіз існуючих аналогів проектованого ПЗ, і визначено оптимальні засоби для реалізації основних функцій веб-додатку для ведення обліку фінансових та робочих процесів автомобільних сервісних центрів.
Keywords: ПРОГРАМУВАННЯ ДОДАТКІВ ТА API; HTTPS; СУБД; CRM; API; DART; FLUTTER; JAVASCRIPT; PHP; HTTP