ПОЛІПШЕННЯ ПОКАЗНИКІВ КОЛІСНОГО ТРАКТОРА ПІД ЧАС РОБОТИ ДВИГУНА НА СТИСНУТОМУ ПРИРОДНОМУ ГАЗІ - Захарчук, О. В.; Захарчук, М. І.; Захарчук, О. В.; Захарчук, М. И.; Zakharchuk, О.; Zakharchuk, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Розроблено рекомендації щодо вибору потужності тягового електричного двигуна залежно від маси електричного транспортного засобу, швидкості його руху та дальності пробігу в режимі «тільки електрика». Результати дослідження подано у вигляді тривимірних залежностей.
УЛУЧШЕНИЕ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КОЛЕСНОГО ТРАКТОРА ПРИ РАБОТЕ ДВИГАТЕЛЯ НА СЖАТОМ ПРИРОДНОМ ГАЗЕ
IMPROVEMENT OF WHEELED TRACTOR INDEXES WITH THE ENGINE OPERATING ON COMPRESSED NATURAL GAS
Keywords: колісний трактор; газовий двигун; транспортний процес; параметри керування; колесный трактор; газовый двигатель; транспортный процесс; параметры управления; wheeled tractor; gas engine; transport process steering; parameters; gas consumption; harmful emissions; 629.436