Автомобільний двигун потужністю 60 кВт на базі двигуна 4Ч 8,2/7,1. Частина 1. Модернізація системи живлення із застосуванням системи подачі скрапленого газу - Новіков, Сергій Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі вдосконалено автомобільний двигун 4Ч 8,2/7,1 потужністю 60 кВт. Проведено розрахунок робочого процесу, динамічний розрахунок та розрахунок деяких основних деталей двигуна на міцність. Розглянуті питання охорони праці і безпеки життєдіяльності при вдосконаленні двигуна та його експлуатації подальшому обслуговуванні. Виконана оцінка економічної ефективності модернізації двигуна. Спеціальна частина роботи присвячена модернізації системи живлення у багатопаливну з використанням скрапленого газу.
Keywords: двигун; потужність; поршень; шатун; система живлення; скраплений газ