Удосконалення методів динамічних випробувань автотранспортних засобів - Колінько, Вікторія Вікторівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У даній роботі проаналізовані експлуатаційні властивості автомобіля. Проаналізовано динамічні властивості автомобілів і критерії їх оцінки. Запропоновано методи, які підвищують стабільність динамічних випробувань автомобіля. Визначенні граничні нормативні показники гальмівної динамічності транспортних засобів. Запропоновано метод заснований на застосуванні лінійних акселерометрів для оцінки динамічних властивостей при випробуванні автомобілів. Запропоновано метод підвищення точності випробувань при оцінці ефективності динамічних випробувань.
Keywords: точність; випробування; експлуатаційні властивості; парціальні прискорення; динамічні випробування; лінійні акселерометри; інженерна педагогіка; лекція