Розроблення концептуального рішення для реалізації веб-застосунку користувача АЗС - Годлевський, Марк; Шапошнікова, Олена (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Пропонується концепція для реалізації сучасного, функціонального та зручного веб-застосунку, який дозволить оптимізувати бізнес-процеси власників АЗС, впро- вадити розширений набір функцій для користувачів мережі АЗС таких, як можливість керу- вати витратами, бонусні програми, інтеграція з соцмережами, здійснювати платежі, включно і криптоволютою, тощо.
Keywords: Веб-технології; АЗС; Google Maps; OpenStreetMap; Frontend; Backend; API; 004.4