Вибір раціональної технології взаємодії збиральнотранспортного комплексу - Чеховський, Дмитро Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Методику рекомендовано к прийнятю до використання підприємтсвами агробізнесу. Область застосування: Результати дослідження доцільно застосовувати для удосконалення логістичної взаємодії між елементами ЗТК, що забезпечить ефективность функціонування траспорту та збиральної техніки під час жнив.
Keywords: збирально транспортний комплекс; тривалість збору врожаю; питомі витрати; регресійній аналіз; раціональна технологія