Удосконалення системи маршрутів доставки продукції у торгівельну мережу «Рибне ремесло» м. Харків - Валяєв, Олег Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі розглянуто особливості формування системи доставки для роздрібних мереж та виконано аналіз ринку рибного господарства в Україні. В роботі запропоновано методику формування системи маршрутів доставки продукції у торгівельну мережу. Проведено аналіз параметрів системи доставки продукції у мережу «Рибне ремесло». Проведено формування раціональних маршрутів доставки продукції та порівняння показників роботи транспорту на маршрутах.
Keywords: витрати; вантажність; вантаж; доставка; маршрут; маршрутизація; мережа; собівартість; транспорт