Підвищення ефективності автомобільних перевезень побутової хімії зі складу «СМ-ХІМ» у м. Луцьк - Гайдук, Едуард Анатолійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Рекомендації по впровадженню: результати дослідження можуть бути використані підприємствами, що займаються автомобільними перевезеннями у міському сполученні. Область застосування: автомобільний транспорт
Keywords: маршрутизація; обсяг перевезень; розвізний маршрут; собівартість