Дослідження ефективності гальмівного управління легкових транспортних засобів. - Бондаренко, Юрій Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета роботи – дослідження ефективності гальмівного управління легкових транспортних засобів. Об'єкт дослідження – робочі процеси в гальмівній системі сучасного легкового транспортного засобу. Предмет дослідження – гальмівна система транспортного засобу. В першому розділі виконано аналіз конструкції всіх елементів і підсистем гальмівної системи сучасного легкового транспортного засобу. В другому розділі виконано розрахунок оцінних показників ефективності роботи гальмівної системи сучасного легкового транспортного засобу. В третьому розділі розроблено карту технічного процесу виконання технічного обслуговування і ремонту гальмівної системи сучасного легкового транспортного засобу сегменту С.
Keywords: ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ; ГАЛЬМІВНА СИСТЕМА; ГАЛЬМІВНІ МЕХАНІЗМИ; ГАЛЬМІВНИЙ ПРИВІД; СТАЛЕ УПОВІЛЬНЕННЯ; ГАЛЬМІВНИЙ ШЛЯХ; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ