Комплекс інженерно-геодезичних робіт при реконструкції підходів до мостового переходу у Львівській області - Степанцов, Дмитро Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В кваліфікаційній роботі було розроблені наступні розділи: характеристика району проєктування ділянки реконструкції; дослідження технології та методики виконання геодезичних робіт, пов’язаних із реконструкцією дорожньої інфраструктури; автоматизована обробка результатів геодезичних вимірювань, що використовуються під час реконструкції підходів до мостового переходу; а також питання, пов’язані із контролем якості виконання геодезичних робіт та оцінкою точності одержаних результатів.
Keywords: реконструкція автомобільної дороги; інженерно-геодезичні вишукування; геодезичне забезпечення топографічні знімання; цифровий топографічний план