Розробка технології виробництва високоміцних асфальтобетонів (HMAС) на бітумах малої пенетрації, модифікованих полімером СБС - Степаненко, Володимир Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі розглянуто асфальтобетон з високими модулями пружності (HMAC), відзначено технологічні особливості його використання. Дорожній в’язкий бітум модифіковано 5 % блоксополімеру типу СБС для досягнення необхідних властивостей в’яжучого. Розраховано запроектовані типи асфальтобетонів, визначено об’єми складів, розроблено технологічну схему випуску асфальтобетонних сумішей (HMAC) на заводі.
Keywords: бітум; полімер СБС; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; високоміцний асфальтобетон