Аналіз стратегій вибору каналів розподілу в В2В логістиці для міжміських перевезень продукції побутової хімії на маршруті Київ - Львів - Наслєдухов, Максим Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Встановлено функціональний взаємозв'язок між загальними витратами та параметрами системи доставки, розроблена регресійна модель залежності витрат від факторів впливу на параметри об`єкта дослідження, визначено області ефективного використання транспортно-технологічних схем, при яких значення загальних витрат мінімальне, запропоновано методику визначення економічної ефективності від впровадження отриманих результатів. Економічний ефект від впроваджених заходів становить 1140,81 грн/т.
Keywords: експеримент; витрати; канал розподілу; тарнспортно-технологічна схема; регресійна модель