Розробка технології виготовлення асфальтобетону на бітумах, модифікованих полімерами та поверхнево-активними речовинами - Віннік, Едгар Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
В роботі виконано аналіз щодо основних пошкоджень асфальтобетонного покриття, добавок які здатні попередити ці пошкодження та сумісної дії цих добавок – полімерів та поверхнево-активних речовин. В роботі відповідно до завдання розраховано склади асфальтобетонних сумішей що проектується до випуску на заводі заданої продуктивності, підібрано обладнання для отримання модифікованого бітуму та випуску асфальтобетонних сумішей.
Keywords: бітум; поверхнево-активні речовини; полімери; мінеральні матеріали; асфальтобетонна суміш; асфальтобетон