Інноваційний спосіб одержання детонаційної шихти, який забезпечує отримання алмазної фракції з стабільними характеристиками - Омельченко, Л. В.; Ольховський, П. О.; Omelchenko, L. V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі наведено результати розробки інноваційного способу одержання детонаційної шихти для модифікування з алмазною фракцією. Показано що для її отримання було підібрано спеціальний комплект боєприпасів та розроблено певний метод їх утилізації, який забезпечує певні формування дисперсних алмазних включень, які покриті кисневими плівками металів FeO, Fe2O3, Fe3O4, Al2O3, CuO.
Innovative way of obtaining a detonation charge what ensures obtaining a diamond fraction with stable characteristics
Keywords: модифікування при наплавленні; зміцнюючи покриття; структуроут- ворення; неоднорідність; взаємодія фаз; властивості; експлуатаційна стійкість; алмазна фракція; modification during surfacing; strengthening the coating; structure formation; heterogeneity; phase interaction; properties; operational stability; diamond fraction; 621.793