Дослідження тягово-швидкісних властивостей гібридних автомобілів - Біктоїров, Єфим Євгенович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У ході дипломної роботи був розглянутий автомобіль з точки зору його динаміки прискорення, було розглянуто динамічний фактор, час прискорення та витрату палива. Був проведений експеримент, в якому порівнювалася витрата палива автомобіля з ДВС та гібридного.
Keywords: ГІБРИДНИЙ АВТОМОБІЛЬ; ТЯГОВО-ШВИДКІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА; ЕКОНОМІЯ ПАЛИВА; НАДІЙНІСТЬ; ЕКОЛОГІЧНІСТЬ; LEXUS