Дослідження методу виявлення стрибків параметрів багатовимірних випадкових процесів в інтелектуальній інформаційно-вимірювальній системі - Павленко, Олександра Костянтинівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі було проведено дослідження методу виявлення стрибків параметрів багатовимірних випадкових процесів в сучасних інтелектуальних інформаційно-вимірювальних системах, яке є важливим питанням в контексті подальшого швидкого розвитку новітніх комп’ютерних технологій та постійних змін, що безперервно відбуваються в інформаційному середовищі.
Keywords: багатовимірні випадкові процеси; візуалізація процесів; інтелектуальна інформаційно-вимірювальна система; стрибки параметрів