Розробка програмного забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів транспортних машин - Ідріссі, Семлалі Яссін (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглядається задача розробки програмного забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів транспортних машин на основі об'єднання синергетичного підходу, методів доповненої реальності і теорії штучного інтелекту на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів спеціального призначення.
Keywords: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; ТРАНСПОРТНІ МАШИНИ; ДОПОВНЕНА РЕАЛЬНІСТЬ; ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ; КОНВЕРГЕНЦІЯ ТЕХНОЛОГІЙ; СИНЕРГІЯ