Підвищення ефективності системи управління запасами ТОВ «Баядера Логістик» - Скалозубов, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В результаті аналізу існуючої системи замовлення номенклатури визначені недоліки. На основі аналізу літературних джерел розроблені комплекс заходів спрямованих на підвищення ефективності функціонування системи управління запасами ТОВ «Баядера Логістик». Розроблена модель визначення оптимального розміру замовлення та визначені параметри багатономенклатурної поставки при обмеженнях на максимальну кількість замовлень. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; оптимальний розмір замовлення; авс-аналіз; xyz-аналіз