СТАТИСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ СХОДЖЕННЯ КОЛІС ВАНТАЖНИХ АВТОМОБІЛІВ В УМОВАХ ЕКСПЛУАТАЦІЇ - Тімков, О. М.; Файчук, М. І.; Тимков, А. Н.; Файчук, Н. И.; Timkov, A.; Faychuk, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Проведено аналіз статистичних даних про технічний стан підвіски вантажних автомобілів і автопоїздів в умовах експлуатації. Розраховано характеристики розподілу випадкових величин і побудовано їх графічні характеристики.
СТАТИСТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ СХОЖДЕНИЯ КОЛЕС ГРУЗОВЫХ АВТОМОБИЛЕЙ В УСЛОВИЯХ ЭКСПЛУАТАЦИИ
STATISTICAL RESEARCH OF WHEELS BALANCING OF TRUCKS UNDER OPERATION
Keywords: автопоїзд; непаралельніеть мостів; сходження коліс; ймовірність; конструктивні фактори; експлуатаційні фактори; автопоезд; схождения колес; вероятность; конструктивные факторы; эксплуатационные факторы; lorry convoy; bridges parallelism; convergence of wheels; probability; structural factors; operational factors; 629.114.3