Удосконалення конструкції залізобетонної каркасної будови - Щерба, Юрій Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Удосконалення конструкції залізобетонної каркасної будови для житлово-цивільного будівництва. Розглянуті питання: аналіз систем для зведення залізобетонних каркасів; порівняння сучасних програм для проєктування будов; основні конструктивні рішення залізобетонної каркасної будови; скінчено-елементне моделювання НДС залізобетонної каркасної будови.
Keywords: архітектурно-будівельні системи; залізобетонна каркасна будова; самоущільнуючий бетон; програми для проєктування; ВІМ проєктування; конструктивні рішення; скінчено-елементне моделювання