СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ДІЯЛЬНОСТІ ФАХІВЦІВ З ІНЖЕНЕРІЇ - Каслін, М. Д.; Богатов, О. І.; Каслин, М. Д.; Богатов, О. И.; Kaslin, N.; Bogatov, О. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2017)
Проаналізовано існуючу нормативну базу та набутий досвід у викладанні дисциплін профільного блоку з безпеки праці. Запропоновано диференційований підхід зі структури та змісту цих дисциплін залежно від галузі знань за шифром спеціальності з «Переліку 2015 року».
СОЦИАЛЬНАЯ ОТВЕТСТВЕННОСТЬ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ СПЕЦИАЛИСТОВ ПО ИНЖЕНЕРИИ
SOCIAL RESPONSIBILITY OF ENGINEERING PROFESSIONALS ACTIVITY
Keywords: перелік спеціальностей; блок дисциплін з безпеки; зміст дисципліни; охорона праці; підготовка фахівців з інженерії; перечень специальностей; блок дисциплин по безопасности; содержание дисциплины; охрана труда; подготовка специалистов по инженерии; list of specialties; block of disciplines of labour safety; course content; labour safety; specialist training in the engineering field; 621.869