Оцінка ефективності функціонування транспортної мережі в Індустріальному районі м. Харкова - Внуков, Сергій Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Метою дослідження є дослідження показників функціонування системи управління дорожнім рухом. Об’єкт дослідження – процес руху транспортних потоків по вулично-дорожній мережі міст. Предмет дослідження – показники функціонування системи управління дорожнім рухом. Набули подальшого розвитку наукові підходи дослідження руху транспортних потоків, розроблена транспортна модель, на основі якої визначені залежності впливу швидкості руху на показники ефективності функціонування системи управління дорожнім рухом. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при дослідженнях транспортних систем міст.
Keywords: моделювання дорожнього руху; транспортний потік; транспортна кореспонденція; вулично-дорожня мережа; організація дорожнього руху