Дослідження впливу похибок кластеризації фреймів даних вимірювань на достовірність прийняття рішень в багатопараметричних просторово розподілених інтелектуальних вимірювальних системах - Грабовський, Данило Владиславович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломній роботі проведені дослідження впливу похибок кластеризації фреймів даних вимірювань на достовірність прийняття рішень в багатопараметричних просторово розподілених інтелектуальних вимірювальних системах.
Keywords: достовірність; інтелектуальна вимірювальна інформаційна система; кластеризація; масиви даних; похибки; прийняття рішення