ЗНИЖЕННЯ ШВИДКОСТІ ЗНОШУВАННЯ КОНТРТІЛ БАРАБАННИХ ГАЛЬМІВНИХ МЕХАНІЗМІВ, ВСТАНОВЛЕНИХ НА ПЕРЕДНІЙ ОСІ ДВОВІСНИХ АВТОМОБІЛІВ - Назаров, О. І.; Назаров, В. І.; Назаров, А. И.; Назаров, В. И.; Nazarov, A.; Nazarov, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Визначено закономірність зміни технічного стану барабанних гальмівних механізмів двовісних автомобілів під час експлуатації залежно від зміни коефіцієнта розподілу галь-мівних сил між осями, їх геометричних параметрів та режимів роботи.
СНИЖЕНИЕ СКОРОСТИ ИЗНАШИВАНИЯ КОНТРТЕЛ БАРАБАННЫХ ТОРМОЗНЫХ МЕХАНИЗМОВ, УСТАНОВЛЕННЫХ НА ПЕРЕДНЕЙ ОСИ ДВУХОСНЫХ АВТОМОБИЛЕЙ
REDUCE SPEED WEAR COUNTERBODIES DRUM BRAKES MOUNTED ON THE FRONT AXIS TWO-AXLE VEHICLE
Keywords: двовісний автомобіль; барабанний гальмівний механізм; знос; двухосный автомобиль; барабанный тормозной механизм; износ; two-axle vehicle; drum brake drive; wear; 629.083:621-113