Капітальний ремонт мосту в Тернопільській області після руйнування прогонової будови - Сухан, Сергій Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У роботі представлені розрахунки несучої здатності елементів мосту, основні конструкторські та технічні рішення з капітального ремонту мосту. У кваліфікаційній роботі розглянуті питання: основні технічні положення капітального ремонту мосту; розрахунки несучої здатності елементів мосту; конструкція елементів мосту; організація виробництва робіт; охорона праці та техніка безпеки при виробництві робіт; економічний аналіз інвестування у реалізацію проєкту капітального ремонту мосту. Розробка технічних рішень з капітального ремонту моста з метою покращення існуючого стану споруди.
Keywords: проєктування капітального ремонту мосту; технічні положення; прогін; балка; несуча здатність; навантаження; епюра моментів; армування