АНАЛІЗ ЕКОЛОГІЧНИХ ВПЛИВІВ ТА РИЗИКІВ ПРИ ЕКСПЛУАТАЦІЇ АВТОЗАПРАВНИХ СТАНЦІЙ - Желновач, Г. М.; Прокопенко, Н. В.; Желновач, А. Н.; Zhelnovach, A.; Prokopenko, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2014)
Розглянуто основні екологічні впливи, які виникають при експлуатації автозаправних станцій. Проаналізовано екологічні ризики експлуатації вибухопожежонебезпечних об’єктів, зокрема автозаправних станцій. Виділено шляхи зменшення впливу досліджуваних об’єктів на рівень екологічної безпеки.
АНАЛИЗ ЭКОЛОГИЧЕСКИХ ВОЗДЕЙСТВИЙ И РИСКОВ ПРИ ЭКСПЛУАТАЦИИ АВТОЗАПРАВОЧНЫХ СТАНЦИЙ
ANALYSIS OF ENVIRONMENTAL IMPACTS AND RISKS OF GAS STATION OPERATION
Keywords: автозаправна станція; екологічний ризик; екологічний вплив; екологічна безпека; якість навколишнього природного середовища; автозаправочная станция; экологический риск; экологическое воздействие; экологическая безопасность; качество окружающей среды; gas station; environmental risk; environmental impact; environmental safety; environmental quality; 504.054:665.71