Інтелектуальні технології оптимізації аналогових інтерфейсів - Кравченко, Володимир Павлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В кваліфікаційній роботі проведені дослідження інтелектуальних технологій оптимізації аналогових інтерфейсів інформаційно-вимірювальних систем. Апробовані методики використання методів машинного навчання для оптимізації аналогових інтерфейсів інформаційно-вимірювальних систем.
Keywords: аналоговий інтерфейс; інтелектуальна технологія; інформаційно- вимірювальна система; оптимізація; помилки оптимізації