Аналіз просторової роботи прогонової будови мосту в с. Малинівка після улаштування нерозрізної монолітної плити - Валько, Сергій Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Виконано детальний опис мосту в цілому та окремих його елементів, описано дефекти та визначено стан споруди. Виконано розрахунок несучої здатності прогонових будов до реконструкції. Створено оригінальну скінчено-елементну модель прогонових будов та виконано розрахунок нерозрізної прогонової будови із завантаженням рухомим навантаженням А11, А15, НК-100 та НК-80. Аналіз стану мосту, визначення його стану та вантажопідйомності, аналіз збільшення несучої здатності за рахунок улаштування монолітної накладної нерозрізної плити.
Keywords: міст; плита; реконструкція; скінчено-елементна модель; нерозрізна прогонова будова; накладна плита