ОПТИМІЗАЦІЯ РЕКОНСТРУКЦІЇ ІНЖЕНЕРНИХ СПОРУД ПРИ ОРГАНІЗАЦІЙНО-ТЕХНОЛОГІЧНИХ ОБМЕЖЕННЯХ - Нікіфоров, О. Л.; Менейлюк, І. О.; Єршов, М. М.; Никифоров, А. Л.; Менейлюк, И. А.; Ершов, М. Н.; Nikiforov, A.; Meneylyuk, I.; Ershov, M. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено результати оптимізації організаційно-технологічних рішень реконструкції інженерних споруд на прикладі радіобашти ім. Шухова. За результатами аналізу діаграм, що містять обмеження, рекомендовано найбільш ефективні варіанти організації й технології проведення робіт із реконструкції.
ОПТИМИЗАЦИЯ РЕКОНСТРУКЦИИ ИНЖЕНЕРНЫХ СООРУЖЕНИЙ ПРИ ОРГАНИЗАЦИОННО-ТЕХНОЛОГИЧЕСКИХ ОГРАНИЧЕНИЯХ
OPTIMIZATION OF ENGINEERING STRUCTURES RECONSTRUCTION ON THE ORGANIZATIONAL AND TECHNOLOGICAL CONSTRAINTS
Keywords: експериментально-статистичне моделювання; реконструкція; висотні інженерні споруди; чисельні методи оптимізації; экспериментально-статистическое моделирование; реконструкция; высотные инженерные сооружения; численные методы оптимизации; experimental statistical modelling; reconstruction; high-rise structures; numerical methods of optimization; 658.511:69.055