Проєкт капітального ремонту автомобільної дороги Н-11 Дніпро – Миколаїв від км 117+000 до км 122+000 з розробкою заходів з організації руху - Кривошей, Владислав Віталійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В результаті розробки дипломної роботи виконано: аналіз характеристик району проєктування ділянки дороги; детальний аналіз функціональних можливостей систем автоматизованого проєктування; встановлення переліку робіт при капітальному ремонті, спрямованих на підвищення безпеки руху; проєктування поздовжнього профілю; аналіз впливу дорожніх умов на безпеку руху; визначення та аналіз показників аварійності та безпеки руху; аналіз заходів з підвищення безпеки руху; розробку заходів з організації дорожнього руху на примиканні та перетині в одному рівні; проєктування подовження водопропускної труби; проєктування підсилення та поширення конструкції дорожнього одягу; визначення скорочення частини поточних витрат після виконання капітального ремонту.
Keywords: аварійність; автомобільна дорога; безпека руху; дорожній одяг; організація руху; поздовжній профіль; план траси