ГНУЧКІ СТЕРЖНЕВІ І КЛЕЄСТЕРЖНЕВІ АНКЕРИ ПРИ РОЗШИРЕННІ Й ПІДСИЛЕННІ ЗАЛІЗОБЕТОННИХ МОСТІВ - Панченко, О. В.; Кваша, В. Г.; Салійчук, Л. В.; Панченко, О. В.; Кваша, В. Г.; Салийчук, Л. В.; Panchenko, O.; Kvasha, V.; Salyichuk, L. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто конструкції гнучких стержневих і клеєстержневих анкерів, а також наведено приклади їх практичного застосування при розширенні й підсиленні балкових прольотних будов залізобетонних мостів.
ГИБКИЕ СТЕРЖНЕВЫЕ АНКЕРЫ ПРИ РАСШИРЕНИИ И УСИЛЕНИИ ЖЕЛЕЗОБЕТОННЫХ МОСТОВ
FLEXIBLE ROD AND GLUE-ROD ANCHORS AT EXPANSION AND STRENGTHENING OF REINFORCED-CONCRETE BRIDGES
Keywords: стержневі і клеєстержневі анкери; прольотні будови; розширення; підсилення; накладна плита; наклеєні вуглецеві композити; стержневые и клеестержневые анкеры; пролетные строения; уширение; усиление; накладная плита; наклеенные углеродные композиты; rod and glue-rod anchors; spans; expansion; strengthening; superimposed flag; carbon composites; 624.21: 012.35