Транспортний засіб категорії N1. Розробка карданної передачі та аналіз ременів безпеки з системами попереднього натягування - Кляузер, Сергій Андрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Об’єкт дослідження – карданна передача автомобіля M1. Мета проекту – розробка карданної передачі транспортного засобу категорії M1, аналіз ременів безпеки з системами попереднього натягування. Метод дослідження – розробка автомобіля категорії M1 з карданною передачею та аналіз ременів безпеки.
В дипломному проекті була проведено дослідження і розробка карданної передачі транспортного засобу категорії М1, а також аналіз ременів безпеки з системами попереднього натягування
Keywords: карданна передача; крутний момент; ремені безпеки; передня тяга; пасивна безпека