Обґрунтування та розробка заходів з підвищення експлуатаційного стану автомобільної дороги Мерефа – Лозова − Павлоград на ділянці км 155+000 – км 168+000 - Голубцова, Юлія Леонідівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
В роботі проведена оцінка експлуатаційного стану автомобільної дороги та обрані ділянки провадження робіт. Приведено розробки за технологією робіт з зимового утримання, ямкового, поточного і капітального ремонтів.
Keywords: автомобільна дорога; експлуатаційний стан; зимове утримання; інтенсивність руху; снігоочищення; зимова слизькість; аварійні роботи; поверхнева обробка; капітальний ремонт